Aquesta web utilitza les cookies _ga propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra. Política de cookies.| ACCEPTAR

Convertim les teves inquietuds en objectius

No podem canviar allò que ens passa però sí la manera de percebre-ho.
Els teus valors es converteixen en el teu destí.
- Gemma Vila | Love Coach -

QUÈ ÉS AKORS?

Akors neix per poder oferir als seus clients  ajuda professional a través de la metadologia del coaching per ajudar a millorar  aspectes de la seva vida i pensaments negatius que els paralitzen com ara "no puc", "no tinc temps", "ningú m'escolta", "necessito espai", "em sento sol/a", "no serveixo per a res", "no sé per on començar", "sempre m'enganyen", "estic cansat de tanta rutina"...  Borrem aquestes idees negatives del dia a dia per obtenir l’estat desitjat. T'oferim la dedicació continuada i especialitzada que necessites i et donem el suport i la confiança per demostrar-te que junts ho farem possible. 

L’empresa basarà el seu sistema de gestió d’acord amb els seus principis de companyia: garantir la satisfacció dels usuaris i el compliment dels requisits legals i reglamentaris aplicables. El més important no és el que et passa sinó com ho afrontes.

Gràcies per confiar en mi!.

El nostre target és per aquells que:

Busquen un procés de canvi
Volen millorar l'estabilitat emocional o laboral
Volen contactar amb el seu "jo" intern
Es neguen a ser conformistes

ClientsClients

volem ajudar a convertir les teves inquietuds en objectius