Aquesta web utilitza les cookies _ga propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra. Política de cookies.| ACCEPTAR

La Mediació

El mecanisme de resolució de conflictes que ajuda a solucionar-los de forma pacífica.

El teu conflicte té mediació:


La Mediació

Estàs convençut que les persones podem resoldre les nostres desavinences mitjançant sistemes alternatius com la mediació al marge dels processos judicials o de l'arbitratge? T'ESPEREM a akors. La mediació és un mecanisme de resolució de conflictes que ajuda a solucionar-los de forma pacífica.

Avantatges:

Amb aquest procediment de resolució de conflictes, les parts disposen d'una eina àgil i econòmica per arribar a un acord. És totalment confidencial i voluntari afavorint la comunicació i el diàleg. Aplicarem el sistema Win to Win (no hi ha perdedor ni guanyador). La mediació es pot aplicar en àmbits escolars, familiars, professionals i socials.

Com ens posicionem davant d'un conflicte?

Akors de manera imparcial intervé en diferents situacions utilitzant les habilitats i tècniques d'escolta activa, comunicació assertiva, gestió emocional, resolució de conflictes, disseny de metes i objectes i les Pautes per a complir els acords.


ClientsClients

volem ajudar a convertir les teves inquietuds en objectius