Aquesta web utilitza les cookies _ga propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra. Política de cookies.| ACCEPTAR

L'art de comunicar-se es troba en la resposta que s'obté.

DES D'AKORS REALITZEM:


Tallers

Tallers per grups o per empreses que ens sol·licitin un temari en concret. Oferim pressupostos a mida en funció de les hores i el contingut.
Ens desplacem per tot Catalunya.
Treballarem les eines necessàries per l’eficient desenvolupament de les persones dins de l’organització. Definirem els objectius comuns i el treball dels valors corporatius.

Sessions

Iniciarem el procés de comunicació mitjançant l'art de la conversa. Et donarem eines, et fixarem objectius i t'entrenarem per arribar al teu estat desitjat.

A LA CARTA

Tallers confeccionats a partir de la demanda.
Qualsevol temàtica pot convertir-se en l’eix conductor d’una sessió.

Treball en equip · Comunicació · Lideratge personal · Lideratge d’equips · Positivitzar les incidències · Negociació · Gestió del temps · Motivació

Realitzem tallers mensuals oberts a tothom a les nostres instal·lacions. Els continguts d'aquests són variats (explorar en el temps, afrontar perdues, envelliment actiu, etc. Consten de 4 hores de durada i el preu és de 45€ per persona.
En tots els tallers s'inclouen: coffe-break, participació activa, adaptació d'horaris i dies (consulteu en el blog).

volem ajudar a convertir les teves inquietuds en objectius

Què ens cal: consciència del que volem, akors ofereix accions profesionals.

ClientsClients

volem ajudar a convertir les teves inquietuds en objectius