Aquesta web utilitza les cookies _ga propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra. Política de cookies.| ACCEPTAR

ESCOLTA ACTIVA

Si faig tantes coses que no m’agraden i em quedo amb les ganes de fer les coses que voldria…
Per què no ho faig? Què em reté?

Fem sessions d’escolta activa identificant les teves necessitats. Positivitzem les situacions que per tu són dificils, com per exemple, optimitzar el teu temps, canviar de feina, evitar transmetre les teves inquietuds als altres, tancar o obrir etapes...

LOVE COACH

Quin horror! Tinc un imant per atraure relacions tòxiques

Fem sessions de Love Coach en les quals et donem eines per com trobar parella mitjançant pautes i recursos que un cop aplicats a la teva vida social veuràs com et funcionaran. Evitarem errades del passat.

MATCHMAKING

Jo no he triat estar sol

Si voluntàriament estar sol no és l’opció escollida i el que busques és parella, Akors sap com ajudar-te. Estem especialitzats en temes afectius, emocionals i en aquelles persones que busquen parella estable.
Gastem massa energia amb les emocions i no sabem com gestionar-les. Pensem que la millor manera és deixar que un professional et guiï.
 Si estàs cansat i ja no vols saber-ne res més de les mentides de les xarxes socials que et fan enamorar d’algú que realment no existeix i el que vols és reviure el plaer de tornar a sentir-te seduït/da, no perdis més el temps… Tria un servei exclusiu.

volem ajudar a convertir les teves inquietuds en objectius